torsdag 25 mars 2021

Dags för miljöträning igen!

 Det är inte bara människorna som håller sig för sig själva i Coronapademin. Även hundarna drabbas av att det inte är några gemensamma träningar/samlingar mm. 


Det var länge sedan vi åkte iväg och såg något annat just nu. Under en rätt lång tid har det mest blivit skogen och träning hemma.


Idag tog vi en tur till närmsta stad och hundarna fick varsin promenad för tränings skull. 

Det var en hel del männniskor ute och det var ju bra för det var ju det vi behövde.  Centrum är ganska dött  men vi har inte varit där på väldigt länge så det var bra träning ändå. På vår tur träffade vi många hundar på promenad....bra för det behöver vi träna på.  Zorro tyckte också att det var väldigt många stiliga svart killar överallt. Han speglade sig i alla tomma skyltfönster och viftade på svansen åt dem allihop!!

Mit på stan stod det en korvvagn och där var det ju lite svårt att passera och hålla fokus. 

För att passa på när vi ändå var på plats så tog vi en tur igenom buss och tågstationen också. Långa gångar och läskiga golv. Zorro gillade inte ljudet av rulltrapporna men dörrarna var roliga. Han måste gå fram till några stora fönster också, jag tror att han förväntade sig att de skulle öppna sig som dörrar.  


Gamle Flipp fick också en tur på stan och i parken. Tyvärr tog jag inget kort på honom.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar